در صورتی که مایلید از کتاب های بعدی استاد خدادادی مطلع شوید یک پیام بدون متن به شماره

2030 793 0938 ارسال نمایید .

غذای مخصوص مادران شیرده
بازدید: 7,654 views


مقاله استاد خدادادی

نوشته شده در تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۸۷


مسائلی که مادران بهتر است رعایت نمایند
 

مادران شیرده باید با سایرین تفاوت فاحشی داشته باشند؛ تا خود و کودکانشان در سلامت کامل بسر برند.

مسائلی که مادر شیرده بهتر است رعایت کند عبارتست از:
۱-

از عصبی شدن و حرص خوردن و ناراحت شدن بپرهیزد.

۲-

از بیخوابی و بد خوری و تکه تکه خوردن پرهیز کند.


۳-

از شیر دادن بی موقع پرهیز شود.


۴-

مادر بهتر است که کودک خود را در سمت چپ خود بخواباند.


۵-

بهتر است که لباس زیر کودک از پنبه و نخ و سفید باشد.


۶-

بعد از شیر دادن به کودک، او را بحالت ایستاده قرار داده و بین دوکتف کودک را به آرامی ماساژ دهید تا آروغ بزند و سپس او را در سمت چپ خود بخوابانید.


۷-

بهتر است که مادر تجربه کرده و بداند که چه زمانی کودک جای خود را کثیف می کند، بلافاصله پوشک او را عوض کند.


۸-

دمای اتاق را طوری تنظیم کنند، تا کودک دچار سرماخوردگی نشود.


۹-

برای شیر دادن، مادر به گونه ای عمل کند که جلوی تنفس کودک را نگیرد.


۱۰-

بهتر است که حدود ۵/۲ تا ۳ ساعت یک بار به کودک شیر داده شود.

غذای مادران شیر ده
 

1-

استفاده از مایعات بخصوص آب روزی ۶ لیوان؛ نیم ساعت قبل از غذا و ۵/۲ ساعت بعد از غذا میل شود.

۲-

روزانه چند لیوان انواع آب میوه جات + ۱ قاشق غذا خوری عسل با آب میوه جات مخلوط شده در طول روز بمرور میل کنند.


۳-

روزانه ۲ لیوان شیر بادام میل شود.


۴-

برای ازدیاد شیر از این دم کردنی، روزانه حد اقل ۲ لیوان با ۱ قاشق غذا خوری عسل میل شود.


۵-

در صورت کمبود شیر مادر، ۲ قاشق مربا خوری رازیانه و ۲ قاشق مربا خوری بذر شوید را با ۳ لیوان آب جوش بمدت ۳۰ دقیقه در قوری چینی دم کرده در طول روز بمرور با عسل میل شود.


۶-

مهمترین توصیه به مادران شیر ده که موجب افزایش شیر آنان می شود، عبارت است از: استراحت و خوابیدن مادر بمدت ۲ ساعت بعد از ظهر است تا شیر ساخته شود؛ در غیر این صورت شیر به اندازه کافی ساخته نمی شود.


۷-

بهتر است که مادران از غذاهای ممنوعه استفاده نکنند.


۸-

بهترین روشی که بمادران شیر ده توصیه می شود عبارت است از: استفاده از انواع میوه جات و سبزیجات فصل، استفاده از چهار نوع مواد غذائی (پروتئین ها، قندهای گیاهی، چربیهای گیاهی و ویتامین ها یا میوه جات).


۹-

مادران شیر ده غذا را خوب بجوند و ۲ قاشق قبل از سیر شدن دست از غذا بردارند تا نوزادشان دچار نفخ و دل درد نشود.


۱۰-

مادران سعی کنند که هر لقمه غذا را بین ۵۰ تا ۶۰ بار بجوند تا گوارش سالمی داشته باشند.


۱۱-

بهتر است که مادران شیرده از تنوع غذائی برخوردار باشند تا تمام املاح و ویتامین های مورد نیاز نوزاد و مادر تامین شود.


۱۲-

حدود ۹۰ در صد غذای مادران بهتر است که گیاهی باشد و ۱۰ در صد غذایشان حیوانی باشد.


۱۳-

بهترین مواد قندی برای مادران شیرده، عسل و کشمش سایه خشک و آفتاب خشک می باشد، ضمناً از مصرف انجیر و روغن زیتون غافل نشوند.


۱۴-

بهتر است که مادران ۳ ساعت قبل از خواب این مواد قندی را استفاده کرده و سپس به نوزاد خود شیر دهند تا نوزاد هنگام شب با آرامش خاطر بخواب رود.


۱۵-

مادران شیر ده بهتر است که سالاد را همراه لیمو ترش تازه و روغن زیتون و ۱ قاشق غذا خوری عسل، همراه سالاد قبل از غذا میل کنند.


۱۶-

مادران هنگام شیر دادن بهتر است که نوزاد را نوازش کنند و با عشق به او شیر دهند تا رشد نوزادان سریع شود.


۱۷-

مادران بهتر است که به نوزادان تا قبل از ۷ ماهگی، هیچ نوع غذا ئی را ندهند.


۱۸-

به مادران شیرده توصیه می شود که نسبت به خود و نوزادانشان بهداشت روحی و جسمی و تغذیه را رعایت نمایند.


۱۹-

به مادران شیر ده توصیه می شود که در هر حال نشاط و شادابی خود را حفظ کنند و آرامش داشته باشند.

زیرا کلیه حالت های روحی و روانی و جسمی مادر به نوزاد خود انتقال پیدا خواهد کرد.
۲۰ – در صورت عدم رعایت مسائل بیان شده، هم مادر و هم نوزاد دچار کسالت روحی و جسمی خواهند شد!

جمشید خدادادی
منبع : سایت طب قرآنی